Pildīts tītara gurns

Pildīts tītara gurns Foto: Pildīts tītara gurns

Sastāvdaļas

  • viens tītara gurns
  • 2 šķēles rudzu maizes bez garozas
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • seleriju un pētersīļu zaļumi
  • 1 ola
  • 500 g bekona
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Tītara gurnam izņem kaulu un gaļas mīkstumu apsāla un sapiparo.
  2. Maizi un bekonu sagriež sīkos gabaliņos.
  3. Sīpolus sīki sagriež un apcep eļļā.
  4. Seleriju un pētersīļu zaļumus sīki sagriež.
  5. Visu sajauc ar olu, pieliek sāli un piparus.
  6. Pildījumu iepilda gurnā, un to aizšuj.
  7. Cep cepeškrāsnī 1 - 1,5 stundas, periodiski aplaistot ar izplūstošo sulu.
  8. Pirms pasniegšanas tītara gurnu sagriež porcijās.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes