Sastāvdaļas
- viens tītara gurns
- 2 šķēles rudzu maizes bez garozas
- 1 sīpols
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- seleriju un pētersīļu zaļumi
- 1 ola
- 500 g bekona
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Tītara gurnam izņem kaulu un gaļas mīkstumu apsāla un sapiparo.
- Maizi un bekonu sagriež sīkos gabaliņos.
- Sīpolus sīki sagriež un apcep eļļā.
- Seleriju un pētersīļu zaļumus sīki sagriež.
- Visu sajauc ar olu, pieliek sāli un piparus.
- Pildījumu iepilda gurnā, un to aizšuj.
- Cep cepeškrāsnī 1 - 1,5 stundas, periodiski aplaistot ar izplūstošo sulu.
- Pirms pasniegšanas tītara gurnu sagriež porcijās.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!