Sastāvdaļas
- 100 g rīsu
- 4 tomāti
- 1 sīpols
- 200 g gaileņu
- 50 g zaļo zirnīšu
- mazliet bazilika
- 100 g siera
- sāls, pipari pēc garšas
- sviests
Pagatavošana
- Rīsus sālsūdenī izvāra. Lielākās gailenes sagriež, mazās atstāj veselas, kopā ar sasmalcinātu sīpolu cep sviestā, pieber sāli, piparus (pēc garšas), liek klāt zaļos zirnīšus un nedaudz pasautē.
- Tomātiem nogriež cepurītes, izņem mīkstumu, sasmalcina un iejauc rīsos.
- iemaisa arī ceptās gailenes, sagrieztu baziliku un sieru, pēc garša pievieno sāli, piparus, pilda tomātus.
- Tomātus izkārto ietaukota veidnē, virsu liek nogrieztās cepurītes.
- Cep sakarsēta krāsnī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!