Sastāvdaļas
- 4 tomāti
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- 300 g maltās gaļas
- sāls, pipari, malta paprika pēc garšas
- 1 ēdamkarote tomātu pastas
- 100 g siera
- nedaudz majorāna
- olīveļļa
Pagatavošana
- Sīpolu sasmalcina un kopā ar sadrupinātu malto gaļu apmaisot apcep sakarsētā eļļā.
- Pievieno saberztus ķiplokus, pieber sāli, piparus, maltu papriku un sasmalcinātu majorānu, iemaisa tomātu pastu un lēni cep apmēram 5 minūtes.
- Pievieno sasmalcinātus pētersīļus.
- Tomātiem nogriež virsiņas, kur aug kauslapiņas, izdobj mīkstumu.
- To sasmalcina un pievieno gaļas maisījumam.
- Tomātus liek ietaukotā veidnē, piespiežot piepilda ar sagatavoto masu, pārkaisa ar sarīvētu sieru un liek krāsnī cepties.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!