Sastāvdaļas
- 400 g svaigu šampinjonu
- 2 ķiploka daiviņas
- 170 g spinātu
- 4 šķēles šķiņķa
- 1 tējk. olīveļļas
- 1/4 glāzes rīvmaizes
- 2 ēdamkarotes rīvēta "Parmas" siera
Pagatavošana
- Uzkarsē krāsni līdz 200°C temperatūrai.
- Veidni ieziež ar sviestu.
- Šampinjonus nomazgā, kātiņus atdala no cepurītēm. Kātiņus sīki sakapā.
- Pannā sautē spinātus 2 minūtes, nolej šķidrumu un liek traukā.
- Pannā apcep šķiņķa šķēles, liek uz papīra dvieļa - nosusina, sīki sakapā.
- Pannā olīveļļā cep sakapātas ķiploka daiviņas un šampinjonu kātiņus.
- Noņem no uguns, pievieno spinātus, rīvmaizi, šķiņķi un Parmas sieru - visu samaisa.
- Šampinjonu cepurītēs ieber mazliet sāli, un iepilda spinātu, šķiņķa un siera maisījumu.
- Liek šampinjonu cepurītes veidnē un cep krāsnī 20 minūtes, kamēr tās iegūst zeltainu nokrāsu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!