Sastāvdaļas
- 2-3 kalmāri
- 4 kausētie sieriņi
- 2-3 ķiploka daiviņas
- attīrītas garneles vai krabju nūjiņas
- dilles, pētersīļi
- majonēze
Pagatavošana
- Vāra kalmārus - liek verdošā ūdenī uz 5 minūtēm, ne ilgāk, jo citādi, tie kļūs sīksti.
- Izvārītajiem kalmāriem novelk plēves.
- Gatavo pildījumu - kausētos sieriņus sarīvē.
- Pievieno sakapātus ķiplokus, zaļumus, sakapātas garneles vai krabju nūjiņas.
- Pārlej ar majonēzi, samaisa.
- Pildījumu pilda kalmāros, pildītos kalmārus sagriež šķēlēs.
- Pasniedz tāpat, vai, pildīto kalmāra šķēlīti uzliek uz ābola šķēlītes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!