Sastāvdaļas
- 500 g maltas liellopu gaļas
- 6 vidēja lieluma paprikas
- 1 liels sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 ola
- burkāni
- zaļumi
- sāls, pipari, garšvielas
- tomātu pasta
- etiķis
Pagatavošana
- Maltajai gaļai pievieno rupji rīvētu sīpolu, ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus,rīvētus burkānus, sakapātus zaļumus, olu, sāli, piparus - visu samīca ar rokām.
- Paprikas kārtīgi nomazgā, uzmanīgi nogriež virsmiņas, izņem sēklotni.
- Paprikas pilda ar pildījumu, virsū liek nogrieztās virsmiņas.
- Atsevišķi samaisa tomātu pastu, mazliet etiķa, garšvielas, verdošu ūdeni, maisījumu lej veidnē, pildītās paprikas liek veidnē, maisījumā.
- Cep 200°C temperatūrā, 1,5 stundas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!