Sastāvdaļas
- 100 g rīsu
- 350 ml sakņu buljona
- 100 ml tomātu sulas
- 5 paprikas
- 50 g melno olīvu (bez kauliņiem)
- 1 mocarelas bumbiņa
- daži raudenes zariņi
- 8 ķirštomātiņi
Pagatavošana
- Rīsus izvāra 200 ml buljonā, kam pievienota tomātu sula, 4 paprikas pārgriež uz pusēm, iztīra.
- Olīvas sagriež ripiņās, vienu papriku sagriez kubiciņos, sajauc ar vārītiem rīsiem.
- Katru paprikas pusīti pilda ar rīsiem, iespiežot tajos pa ķirštomātiņam.
- Paprikas liek cepamajā veidnē, katrai uzliek pa mocerelas šķēlītei.
- Veidnē ielej pārpalikušo buljonu, liek sakarsētā krāsnī cep 200°C temperatūrā apmēram apmēram 25 minūtes. Izceptas paprikas pārkaisa ar raudenes lapiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!