Sastāvdaļas
- 2 olas
- 2 ēdamkarotes cukura
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1 glāze miltu
- 1 glāze kefīra
- 1 glāze verdoša ūdens
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- naža gals sodas
Pildījumam:
- 150 g magoņu sēkliņu
- 50 g rozīņu
- cukurs pēc garšas
Pagatavošana
- Olas sakuļ vieglās putās, pievieno sāli, turpinot kult, pielej verdošu ūdeni, tad pielej kefīru, samaisa.
- Miltus izsijā kopā ar sodu, pakāpeniski pievieno olu maisījumam.
- Kārtīgi samaisa, pievieno cukuru un augu eļļu.
- Cep plānās pankūkas.
- Rozīnes un magoņu sēkliņas liek atsevišķās bļodās, uzlej verdošu ūdeni - atstāj nostāvēties, tad ūdeni nolej un rozīnes nosusina ar papīra dvieli.
- Magoņu sēkliņām pievieno cukuru - sablenderē, pievieno rozīnes un samaisa.
- Pildījumu liek uz pankūkām, satin caurulītēs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!