Pildītas olas

Pildītas olas Foto: i.ovkuse.ru

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 50 g sviesta
  • sāls
  • pipari
  • citronu sula vai galda etiķis
  • cukurs
  • sinepes
  • 8-12 ķilavas
  • zaļumi
  • tomāti vai redīsi

Pagatavošana

  1. Nolobītas cieti vārītas olas ar robotu sakņu nazi pārgriež gareniski uz pusēm.
  2. Izņem dzeltenumus, izberž caur sietu un pievieno saputotam sviestam.
  3. Masai pievieno sāli, etiķi, piparus, cukuru, sinepes.
  4. Masu caur konditorejas uzgali pilda olu baltumu pusītēm.
  5. Virsū liek iztīrītas, saritinātas ķilavas.
  6. Rotā ar redīsu ripiņām vai tomātu gabaliņiem un zaļumiem.
  7. Kārto apaļā vai ovālā lēzenā šķīvī, rotā ar zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes