Pildītas olas ar vistas akniņām

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 150 g vistu akniņu
  • 20 g puravu vai sīpolu
  • 50 ml augu eļļas
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Puravu, vistu akniņas sagriež un cep sakarsēta augu eļļa 2-3 minūtes, liesmu samazina un sautē zem vāka 6-8 minūtes. 
  2. Cieti novāra olas, noloba, uzmanīgi sagriež gareniski uz pusēm, izņem olas dzeltenumus.
  3. Olu dzeltenum un vistu akniņas izberž caur sietiņu.
  4. Pievieno piparus, sāli un nedaudz augu eļļas vai sviestu.
  5. Pildījumu pilda olu pusītes.

Recepti piedāvā, portāls: videovirtuve.lv 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes