Pildītas olas ar tunci un zaļumiem

Pildītas olas ar tunci un zaļumiem Foto: Pildītas olas ar tunci un zaļumiem

Sastāvdaļas

  • 6 cieti vārītas olas
  • 1 bundža konservēta tunča savā sulā
  • 1/2 rīvēta, maza sīpoliņa
  • 20-25 g rīvētu burkānu
  • sakapāti pētersīļi
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • konservēta kukurūza rotāšanai

Pagatavošana

  1. Vidēja lieluma bļodā samaisa tunci(šķidrumu nolej), citrona sulu, pētersīļus, rīvētus burkānus, sīpolu.
  2. No vārītas olas izņem dzeltenumu, baltumu pilda ar tunča maisījumu. 
  3. Rotā ar pētersīļiem un konservētu kukurūzu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes