Sastāvdaļas
- 6 cieti vārītas olas
- 120 g sviesta
- 3 ēdamkarotes krējuma
- 250 g siera
- sāls
- pipari
Rotājumam:
- 2 svaigi gurķi
- 6 tomāti
- 2-3 ēdamkarotes kausēta siera "Dzintars"
- salātu lapas
Pagatavošana
- Olas pārgriež šķērsām uz pusēm, nogriež galiņus.
- Saputotam sviestam pievieno uz smalkas rīves sarīvētu sieru, olu dzeltenumus, sali, piparus un krējumu.
- Masu pamatīgi saputo.
- Ar konditorejas uzgali siera krēmu pilda olu baltumu pusītēs tā, lai izveidotos paliela kaudzīte.
- Pildītās olas kārto lēzenā traukā uz sasmalcinātam salātu lapām.
- Tomātiem nogriež "cepurītes" un pārliek pildītajām olām, caur pergamenta turziņu izspiež apaļus kausētā siera "Dzintars" punktiņus.
- Starp pildītajam olām liek pa 2 gurķa ripiņām, vidū sakārto gurķu tūbiņas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!