Pildītas olas ar garnelēm

Pildītas olas ar garnelēm Foto: Pildītas olas ar garnelēm

Sastāvdaļas

  • 6 cieti vārītas olas
  • 100 g garneļu pasta
  • lobītas garneles
  • citrons
  • sāls
  • pipari
  • melisa lapiņas

Pagatavošana

  1. Cieti vārītas olas gareniski pārgriež uz pusē, dzeltenumus izņem un sajauc ar garneļu pastu, uz 6 olu dzeltenumiem ņemot 100 g garneļu pastas.
  2. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
  3. Ar konditorejas uzgali masu (ar kaudzi) iespiež olu pusītēs.
  4. Virsū liek garneles un citrona šķēlīšu ceturdaļas, greznošanai var izmantot melisa lapiņas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes