Pildītas ceptas olas

Pildītas ceptas olas Foto: Pildītas ceptas olas

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • 1 ēdamkarotes sviesta
  • 1 ēdamkarotes noskalotu, sakapātu, sālītu kaperu
  • 250 ml Bešamela mērces
  • 250 g rīvmaizes
  • 500 ml olīveļļas

Pagatavošana

  1. Novāra 4 olas un noloba čaumalu.
  2. Gareniski pārgriež uz pusēm un izņem dzeltenumus.
  3. Mazā bļodiņā samaisa olu dzeltenumus, sviestu un kaperus.
  4. Katru olas pusi pilda ar maisījumu.
  5. Olas iemērc Bašamela mērcē , apviļā rīvmaizē.
  6. Panā sakarsē eļļu un cep olas 5 - 7 minūtes, līdz tās kļūst zeltainas un kraukšķīgas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes