Pildīta vistas fileja

Pildīta vistas fileja Foto: Pildīta vistas fileja

Sastāvdaļas

  • 2 palielas šķēles vistas filejas
  • sāls
  • baltie pipari
  • 2 šķēles vārīta šķiņķa
  • 2 šķēles Ementāles siera
  • 2 lielas spinātu lapas
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 1/8 l gaļas buljona
  • 1 tējkarote mērces iebiezinātāja
  • 3 ēdamkarotes skābā krējuma
  • sauso garšvielu maisījums

Pagatavošana

  1. Filejas nomazgā un nosusina. Ar asu nazi pārgriež tā, lai šķēles vienā pusē turētos kopā. Ierīvē ar sāli un pipariem.
  2. Katras šķēles vidū ieliek šķiņķi, sieru, virsū uzliek spinātu lapu un šķēli "aizver". Sastiprina ar koka irbulīti.
  3. Panna izkausē sviestu, un filejas cep no abām pusēm brūnas.
  4. Pielej karstu buljonu, pannai uzliek vāku un sautē 5 minūtes.
  5. Gaļu izņem un noliek siltumā.
  6. Mērcei pievieno iebiezinātāju, krējumu un garšvielas.

    Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes