Sastāvdaļas
- 2 palielas šķēles vistas filejas
- sāls
- baltie pipari
- 2 šķēles vārīta šķiņķa
- 2 šķēles Ementāles siera
- 2 lielas spinātu lapas
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 1/8 l gaļas buljona
- 1 tējkarote mērces iebiezinātāja
- 3 ēdamkarotes skābā krējuma
- sauso garšvielu maisījums
Pagatavošana
- Filejas nomazgā un nosusina. Ar asu nazi pārgriež tā, lai šķēles vienā pusē turētos kopā. Ierīvē ar sāli un pipariem.
- Katras šķēles vidū ieliek šķiņķi, sieru, virsū uzliek spinātu lapu un šķēli "aizver". Sastiprina ar koka irbulīti.
- Panna izkausē sviestu, un filejas cep no abām pusēm brūnas.
- Pielej karstu buljonu, pannai uzliek vāku un sautē 5 minūtes.
- Gaļu izņem un noliek siltumā.
- Mērcei pievieno iebiezinātāju, krējumu un garšvielas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!