Pildīta paprika ar maltu cūkgaļu

Pildīta paprika ar maltu cūkgaļu Foto: Pildīta paprika ar maltu cūkgaļu

Sastāvdaļas

  • 2 bulgāru pipari
  • 200 g maltas cūkgaļas
  • 1 tomāts
  • 100 g cieta siera
  • sāls pēc garšas
  • zaļumi pēc garšas

Pagatavošana

  1. Dārzeņus nomazgā, katru piparu sagriež uz pusēm un izņem sēklas.
  2. Tomātu sagriež vidēji biezos aplīšos.
  3. Maltajai gaļai pievieno sāli, pēc vēlēšanās – sasmalcinātu sīpolu.
  4. Katrā pusītē rūpīgi ieliek maltās gaļas porciju.
  5. Uz pipara liek tomāta gabaliņus, pārkaisa ar rīvētu sieru.
  6. Liek cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 20-25 grādiem uz 20–25 inūtēm.
  7. Pirms pasniegšanas pārkaisa ēdienu ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Pikanto pipariņu pasniedz ar jebkurām piedevām, piemēram, rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!



... reizes
    



Šodien skatītākās receptes