Sastāvdaļas
- 2 bulgāru pipari
- 200 g maltas cūkgaļas
- 1 tomāts
- 100 g cieta siera
- sāls pēc garšas
- zaļumi pēc garšas
Pagatavošana
- Dārzeņus nomazgā, katru piparu sagriež uz pusēm un izņem sēklas.
- Tomātu sagriež vidēji biezos aplīšos.
- Maltajai gaļai pievieno sāli, pēc vēlēšanās – sasmalcinātu sīpolu.
- Katrā pusītē rūpīgi ieliek maltās gaļas porciju.
- Uz pipara liek tomāta gabaliņus, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Liek cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 20-25 grādiem uz 20–25 inūtēm.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa ēdienu ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Pikanto pipariņu pasniedz ar jebkurām piedevām, piemēram, rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!