Sastāvdaļas
- 2 bagetes
- 1 vistas krūtiņa
- 200 g šampinjonu
- 1 tomāts
- 1 sīpols
- pētersīļi
- 250 g skābā krējuma
- siers
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Sīki sagriež vistas gaļu, sēnes, sīpolu - visu apcep pannā,augu eļļā, kamēr gatavs.
- Pieber sāli, piparus, skābo krējumu, visu uzvāra, noņem no uguns.
- Bagetes pārgriež gareniski uz pusēm, izņem mīkstumu.
- Bagešu pusītes piepilda ar vistas gaļas maisījumu, liek veidnē, kas izklāta ar foliju.
- Bagetes pārkaisa ar rupji rīvētu sieru, rotā ar tomātu šķēlītēm, zaļumiem.
- Cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!