Sastāvdaļas
- 1 1/2 kg gurķu
- 500 g sīpolu
- 3 svaigas sarkanās čili pākstis
Marinādei:
- 4 ēdamkarotes 9% etiķa
- 200 - 250 g cukura
- 4 ēdamkarotes sāls
- 1/2 tējkarotes smaržīgo piparu graudiņu
- 3 lauru lapas
- 1 l ūdens
Pagatavošana
- Gurķus sagriež šķēlītēs, sīpolus plānās ripiņā.
- Iztīrītas čili pākstis sagriež smalkos gredzenos
- Pilda burkās un pārlej ar karstu marinādi.
- Burkām uzliek vāciņus, pasterizē 15 - 20 minūtes 75 grādu temperatūrā.
- Aizvāko un pāris stundām apriež burkas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!