Sastāvdaļas
Porciju skaits – 4
Fahitas sastāvdaļas:
- 0.5 iepakojums Santa Maria Kviešu pilngraudu tortiljas, vidējās
- 1 paciņa Santa Maria Fahitas garšvielu maisījums
- 500 g vistas fileja
- 1 sarkanā paprika
- 1 sīpols
- 1 ēdamkarote eļļa
Pasniegšanai:
- zaļie salāti
- gvakamole
- 1 buntīte koriandrs
- 1 laims
Pagatavošana
- Sagrieziet vistas gaļu, sīpolus un sarkano papriku tievās strēmelītēs.
- Cepiet gaļu eļļā uz karstas pannas, līdz tā kļūst zeltaini brūna. Pievienojiet sīpolus un sarkano papriku.
- Pievienojiet garšvielu maisījumu un samaziniet plīts liesmu. Cepiet aptuveni 3 minūtes.
- Uzsildiet tortiljas, ievērojot norādījumus uz iepakojuma.
- Klājiet salātu lapas uz tortiljām. Lieciet fahitu pildījumu uz salātu lapām un virsū klājiet gvakamoli.
- Salokiet tortiljas un rotājiet ar laimu un koriandru. Pasniedziet nekavējoties un izbaudiet!
Klasiskās vistas fahitas ir ļoti viegli pagatavojamas. Pildiet mīkstās tortiljas ar pikantu vistas gaļu, rupji sagrieztiem dārzeņiem un maigo gvakamoli, lai pagatavotu gardas vakariņas!
Recepti piedāvā Santa Maria
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!