Sastāvdaļas
- 2 šķēles teļa gaļas filejas
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- 3 ēdamkarotes sviesta
- 1 neliels sīpols
- konservēti šampinjoni
- 1 glāze baltvīna
- 2 - 3 ēdamkarotes tomātu pastas
Pagatavošana
- Gaļu noskalo, noņem plēves un aprasina ar citrona sulu.
- Šķēles liek karstā sviestā un cep gatavas.
- Uzkaisa sāli, ieliek cita traukā un novieto siltumā.
- Sviestam pievieno sasmalcinātus sīpolus un šampinjonus. Cep, kamēr sīpoli kļūst brūngani.
- Pielej baltvīnu, pieliek tomātu pastu.
- Karbonādes ieliek mērcē un uzkarsē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!