Sastāvdaļas
- 1 sīki sasmalcināta ķiploka daiviņa
- ½ tējkarotes kurkumas
- ½ tējkarotes sās
- 1 ēdamkarote sviesta
- 250 ml trekna jogurta
- ½ tējkarotes Kajēnas piparu
- 1 tējkarote siki sasmalcināta koriandra
- Kajēnas pipari rotāšanai
Pagatavošana
- Panna sakarsē sviestu, pievieno ķiplokus, kurkumu un sali, sautē, līdz ķiploku kļūst zeltaini.
- Pievieno jogurtu, ½ Kajēnas piparu un koriandru, sautē vel 5 minūtes.
- Atdzesē, pārkaisa ar atlikušajiem pipariem un koriandru.
- Pasniedz atdzesētu vai istabas temperatūra pie tortilju čipsiem, krekeriem vai grauzdiņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!