Sastāvdaļas
- 300 g cūkgaļas
- 1 tējkarote auksti spiestas eļļas
- sāls
- malti melnie pipari
- 1 ēdamkarotē sinepju
- 1 sīpols
- 2 krustnagliņas
- 2 tomāti
- pētersīļu zaļumi
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, nosusina, uzliek uz ieeļļotas folijas, uzkaisa sāli un piparus, pārziež ar sinepēm.
- Sīpolā sadur krustnagliņas, noliek blakus gaļai, pieliek sagrieztus tomātus un sasmalcinātus pētersīļus.
- Foliju satin, malas cieši nostiprina.
- Liek iepriekš līdz 250°C sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 1 stundu.
- Kad gaļa jau gandrīz gatava, foliju atver un gaļu apbrūnina.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!