Pikantā cūkgaļa

Pikantā cūkgaļa Foto: Pikantā cūkgaļa

Sastāvdaļas

  • 300 g cūkgaļas
  • 1 tējkarote auksti spiestas eļļas
  • sāls
  • malti melnie pipari
  • 1 ēdamkarotē sinepju
  • 1 sīpols
  • 2 krustnagliņas
  • 2 tomāti
  • pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, nosusina, uzliek uz ieeļļotas folijas, uzkaisa sāli un piparus, pārziež ar sinepēm.
  2. Sīpolā sadur krustnagliņas, noliek blakus gaļai, pieliek sagrieztus tomātus un sasmalcinātus pētersīļus.
  3. Foliju satin, malas cieši nostiprina.
  4. Liek iepriekš līdz 250°C sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 1 stundu.
  5. Kad gaļa jau gandrīz gatava, foliju atver un gaļu apbrūnina.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes