Piena sivēns

Piena sivēns Foto: Piena sivēns

Sastāvdaļas

  • 1 piena sivēns
  • cūkas tauki
  • 0.5 l gaišā alus
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • pētersīļu zaļumi
  • citrona šķēlītes
  • maltas ķimenes
  • ķiploki
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Sivēnu rūpīgi nomazgā un nosusina.
  2. No pusēm ierīvē ar sāli, ķimenēm pipariem un saberztiem ķiplokiem. 
  3. Pārziež ar taukiem un alu.
  4. Mutē sabāž foliju, ausis aptin ar foliju.
  5. Liek cepeškrāsnī uz režģa 180 - 200°C .
  6. Ik pa 10 minūtēm cepeti ieziež ar alu.
  7. Kad līdz cepšanas beigām palikušas 15 minūtēm, foliju no ausīm noņem.
  8. Sivēnu liek uz liela, iepriekš sasildīta šķīvja, rotā ar pētersīļu zaļumiem un citrona šķēlītēm. 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes