Picu mīkla

Picu mīkla Foto: Picu mīkla

Sastāvdaļas

  • 150 g miltu
  • 1/2 paciņu sausā rauga
  • 1/4 tējkarotes sāls
  • 1/10 l piena
  • 8 ēdamkarotes auksti spiestas augu eļļas
  • miltus mīklas veltnēšanai
  • sviestu vai margarīnu ieziešanai

Pagatavošana

  1. Miltus ieber traukā, sāli un samaisa.
  2. Pielej remdenu pienu, eļļu un samīca vijīgu mīklu.
  3. Trauku pārklāj ar salveti un noliek silta vietā, lai mīkla uzrūgst.
  4. Pēc 20 minūtēm izveltnē divas apaļas picu pamatnes (maliņas piespiež veidnīšu sienām).
  5. Uz mīklas saliek pildījumu un uzkaisa garšvielas.
  6. Cep iepriekš līdz 200°C sakarsēta cepeškrāsnī 25 - 35 minūtes, atkarībā no tā, cik biezā kārtā uzlikts pildījums.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes