Sastāvdaļas
- 150 g miltu
- 1/2 paciņu sausā rauga
- 1/4 tējkarotes sāls
- 1/10 l piena
- 8 ēdamkarotes auksti spiestas augu eļļas
- miltus mīklas veltnēšanai
- sviestu vai margarīnu ieziešanai
Pagatavošana
- Miltus ieber traukā, sāli un samaisa.
- Pielej remdenu pienu, eļļu un samīca vijīgu mīklu.
- Trauku pārklāj ar salveti un noliek silta vietā, lai mīkla uzrūgst.
- Pēc 20 minūtēm izveltnē divas apaļas picu pamatnes (maliņas piespiež veidnīšu sienām).
- Uz mīklas saliek pildījumu un uzkaisa garšvielas.
- Cep iepriekš līdz 200°C sakarsēta cepeškrāsnī 25 - 35 minūtes, atkarībā no tā, cik biezā kārtā uzlikts pildījums.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!