Sastāvdaļas
- 2 olas
- 4 ēdamkarotes majonēzes
- 4 ēdamkarotes skābā krējuma
- 9 ēdamkarotes miltu
- siers pēc garšas
- desa pēc garšas
- sēnes pēc vēlēšanās
- 1 tomāts
Pagatavošana
- Samaisa olas, miltus, skābo krējumu, majonēzi.
- Mīklai jābūt šķidrai.
- Mīklu lej pannā - virsū liek pildījumu - desu, apceptas sēnes.
- Virsū izkārto sagrieztu tomātu, uztaisa majonēzes „restīti”, uzkaisa biezu rīvēta siera kārtu.
- Cep 10 minūtes uz nelielas uguns.
- Tikko siers ir izkusis, pannai uzliek vāku - pica gatava.
- Šo picu var pagatavot, ar kādu pildījumu vien vēlaties.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!