Pica bulciņā

Pica bulciņā Foto: Pica bulciņā

Sastāvdaļas

  • picas mīkla
  • Marinaras mērce 
  • 60 g peperoni
  • 115 g rīvēta siera
  • 1/4 glāzes sodas
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 3 ēdamkarotes izkausēta sviesta
  • rupjā sāls

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 175°C temperatūrai.
  2. Mīklu samīca, izveido garu desiņu, sadala to 16 daļās. 
  3. Katru mīklas daļu izrullē, uz miltiem nokaisītas virsmas.
  4. Uz katra mīklas plācenīša liek 1-2 ēdamkarotes Marinaras mērces, 2 ēdamkarotes rīvēta siera, 1 ēdamkaroti sagrieztus peperoni.
  5. Mīklas malas samitrina, visu blīvi sastiprina, lai pildījums atrastos iekšā.
  6. Bulciņas liek veidnē.
  7. Lielā katlā uzvāra ūdeni, tajā ber sodu un 2 ēdamkarotes cukura.
  8. Pa 4 picu bulciņām met verdošajā ūdenī, 30 sekundes pavāra, ar putu karoti izceļ no katla un liek veidnē.
  9. Katru bulciņu noklāj ar kausētu sviestu, uzber rupjo sāli.
  10. Cep sakarsētā krāsnī, kamēr parādās zeltaini-brūna garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes