Pica ar vistas gaļu un sēnēm

Pica ar vistas gaļu un sēnēm Foto: Pica ar vistas gaļu un sēnēm

Sastāvdaļas

  • 1/2 tējkarotes sausā rauga
  • 200 ml silta ūdens
  • šķipsniņa cukura
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 1 tējkarote olīveļļas
  • 1,5-2 glāzes miltu
Pildījumam:
  • 80 g šampinjonu
  • 160 g maltas vistas filejas
  • 150 g siera
  • 2 tomāti
  • 3-4 ēdamkarotes tomātu mērces
  • picas garšvielas
  • 1-2 tējkarotes olīveļļas

Pagatavošana

  1. Bļodā izsijā glāzi miltu, pievieno raugu, samaisa, tievā strūklā pielej ūdeni, izmaisa.
  2. Pievieno olīveļļu, sāli, cukuru, pievieno atlikušos izsijātos miltus, samīca elastīgu mīklu.
  3. Mīklu liek ietaukotā bļodā, uzklāj pārtikas plēvi, atstāj siltā vietā uz 45-50 minūtēm, lai uzrūgst.
  4. Sēnes sagriež plānās šķēlītēs, sieru sarīvē, tomātus sagriež daiviņās.
  5. Krāsni uzkarsē 200°C temperatūrā, veidnē ieklāj cepamo papīru, uzsmidzina augu eļļu.
  6. Aplī izrullētu mīklu liek veidnē, virsū liek malto gaļu, uzklāj tomātu mērci, liek sēnes, tomātus, uzkaisa sieru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes