Sastāvdaļas
- 400 g liellopu maltās gaļas
- 2 ķiploku daiviņas
- 1 sīpols
- 4 ēdamkarotes konservētas kukurūzas
- sāls
- pipari
- 5-6 ēdamkarotes kečupa
- 200 g ķirštomātiņu vai 2 tomāti
- 125 g „Mocarellas” siera
- 4 tortilju plāksnes
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Sakarsētā eļļā apcep malto gaļu, liek klāt sasmalcinātu sīpolu un ķiploku, vēl 2 minūtes pacep., tad pievieno kukurūzu un kečupu, pieber sāli un piparus, pieliek uz pusēm pārgrieztus ķirštomātiņus vai sagrieztus lielākus tomātus.
- Maltās gaļas masu klāj uz tortiljām, virsū liek mazos sagrieztu mocarellu.
- Picas liek sakarsētā krāsnī un 200 grādu temperatūrā cep, līdz siers ir nedaudz pakusis un picas maliņas sākušas brūnēt.
- Pasniedzot pārkaisa ar piparmētru lapiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!