Sastāvdaļas
- 500 g miltu
- 1/2-1 glāze ūdens
- 100 g sviesta
- šķipsniņa sāls
- šķipsniņa cukura
- 4 tomāti
- 2 baklažāni
- 1 paprika
- 2 cukini
- 300 g siera
- 200 g skābā krējuma
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 1 tējkarote kurkumas
- 3 ēdamkarotes Vidusjūras garšvielu
Pagatavošana
- No miltiem, ūdens, sviesta, sāls un cukura samīca mīklu, izrullē, cep krāsnī 15-20 minūtes.
- Gatavo mērci - samaisa skābo krējumu, augu eļļu, kurkumu, Vidusjūras garšvielas un vāra 2-3 minūtes.
- Apcep kabačus, apcep baklažānus.
- No krāsns izņem mīklas pamatni, noziež to ar mērci(tai jābūt karstai).
- Virsū liek kabačus un baklažānus.
- Pārkaisa ar sagrieztu papriku.
- Pārlej ar daļu mērces un cep krāsnī, 5-7 minūtes.
- Izņem no krāsns un izkārto virsū tomātus, pārlej ar atlikušo mērci.
- Pārkaisa ar sieru, turpina cept krāsnī, dažas minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!