„Philadelphia” siera kūka ar augļiem

„Philadelphia” siera kūka ar augļiem Foto: „Philadelphia” siera kūka ar augļiem

Sastāvdaļas

  • 350 g „Selgas” cepumu
  • 8 ēdamkarotes cukura
  • 4 ēdamkarotes margarīna (kausēta)
  • 250 g „Philadelphia” krēmsiera
  • 350 g putukrējuma
  • 160 g svaigas zemenes
  • 3 vidēji lieli kivi

Pagatavošana

  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai un sagatavo 22 cm lielu kūkas formu.
  2. Sasmalcina cepumus, pievieno 2 ēdamkarotes cukura un margarīnu. Visu rūpīgi sajauc.
  3. Iegūto masu ieklāj iepriekš sagatavotajā kūkas formā un cep 8-10 minūtes vai līdz iegūst zeltaini brūnu krāsu.
  4. Ar elektrisko putotāju vidējā ātrumā sakuļ krēmsieru un atlikušo cukuru, tad pievieno putukrējumu un turpina kult.
  5. Iegūto krēmu pārklāj pār cepumu pamatni un ieliek ledusskapi uz aptuveni 3 stundām.
  6. Pirms pasniegšanas kūku dekorē ar svaigām zemenēm un kivi šķēlītēm vai jebkuriem citiem sev tīkamiem augļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes