Sastāvdaļas
- 350 g „Selgas” cepumu
- 8 ēdamkarotes cukura
- 4 ēdamkarotes margarīna (kausēta)
- 250 g „Philadelphia” krēmsiera
- 350 g putukrējuma
- 160 g svaigas zemenes
- 3 vidēji lieli kivi
Pagatavošana
- Uzsilda cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai un sagatavo 22 cm lielu kūkas formu.
- Sasmalcina cepumus, pievieno 2 ēdamkarotes cukura un margarīnu. Visu rūpīgi sajauc.
- Iegūto masu ieklāj iepriekš sagatavotajā kūkas formā un cep 8-10 minūtes vai līdz iegūst zeltaini brūnu krāsu.
- Ar elektrisko putotāju vidējā ātrumā sakuļ krēmsieru un atlikušo cukuru, tad pievieno putukrējumu un turpina kult.
- Iegūto krēmu pārklāj pār cepumu pamatni un ieliek ledusskapi uz aptuveni 3 stundām.
- Pirms pasniegšanas kūku dekorē ar svaigām zemenēm un kivi šķēlītēm vai jebkuriem citiem sev tīkamiem augļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!