Sastāvdaļas
- 230 g miltu
- 100 ml ūdens
- 10 g rauga
- šķipsniņa sāls
- 3 ēdamkarotes olīveļļas
- 200 g Mocarellas siera
- 100 g Peperoni desas
- 100 g tomātu savā sulā
- 1 ķiploka daiviņa
- baziliks
- timiāns
- šķipsniņa maltas paprikas
Pagatavošana
- Gatavo mīklu - raugu izšķīdina istabas temperatūras ūdenī, atstāj uz 20 minūtēm.
- Pievieno miltus, sāli, 2 ēdamkarotes olīveļļas, uzklāj mitru dvieli, atstāj uz 45 minūtēm.
- Gatavo mērci - tomātus sakuļ ar blenderi, pievieno sasmalcinātu ķiploku, 1 ēdamkaroti olīveļļas, baziliku, timiānu, maltu papriku, sāli pēc garšas.
- Sarīvē sieru, plāni sagriež Peperoni desu.
- Izrullē picas pamatni, noziež ar tomātu mērci, pārkaisa ar rīvētu sieru, izkārto Peperoni desu.
- Cep 250-270°C temperatūrā, 8-10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!