Peperoni pica

Peperoni pica Foto: Peperoni pica

Sastāvdaļas

  • 230 g miltu
  • 100 ml ūdens
  • 10 g rauga
  • šķipsniņa sāls
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 200 g Mocarellas siera
  • 100 g Peperoni desas
  • 100 g tomātu savā sulā
  • 1 ķiploka daiviņa
  • baziliks
  • timiāns
  • šķipsniņa maltas paprikas

Pagatavošana

  1. Gatavo mīklu - raugu izšķīdina istabas temperatūras ūdenī, atstāj uz 20 minūtēm.
  2. Pievieno miltus, sāli, 2 ēdamkarotes olīveļļas, uzklāj mitru dvieli, atstāj uz 45 minūtēm.
  3. Gatavo mērci - tomātus sakuļ ar blenderi, pievieno sasmalcinātu ķiploku, 1 ēdamkaroti olīveļļas, baziliku, timiānu, maltu papriku, sāli pēc garšas.
  4. Sarīvē sieru, plāni sagriež Peperoni desu.
  5. Izrullē picas pamatni, noziež ar tomātu mērci, pārkaisa ar rīvētu sieru, izkārto Peperoni desu. 
  6. Cep 250-270°C temperatūrā, 8-10 minūtes. 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes