Peperonata ar vistas gaļu

Peperonata ar vistas gaļu Foto: Peperonata ar vistas gaļu

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas krūtiņas
  • 1 ēdamkarote miltu
  • sāls, pipari pēc garšas
  • 2 sīpoli
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 2 paprikas (dzeltena un sarkana)
  • 400 g konservētu tomātu savā sulā

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu noskalo un sagriež nelielos gabaliņos, uzber piparus un sāli.
  2. Pievieno miltus un samaisa.
  3. Pannā sakarsē 2 ēdamkarotes augu eļļas un cep gaļu 5-7 minūtes, tad liek bļodā.
  4. Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē.
  5. Sīpolus sagriež pusgredzenos.
  6. Paprikas sagriež salmiņos.
  7. Tomātus sablenderē.
  8. Pannā, kur cepās gaļa, cep sīpolus un ķiplokus - 4-5 minūtes.
  9. Pievieno papriku un turpina cept 5 minūtes.
  10. Pievieno cepto gaļu, pārlej sablenderētos tomātus, uzvāra un turpina sautēt 20-25 minūtes.
  11. Pasniedzot, pārkaisa ar zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes