Sastāvdaļas
- 200 g pelēko zirņu
- 300 g žāvēta cūkas stilbiņa
- 1 burkāns
- 2 mazi sīpoli
- 1 pētersīļu sakne
- 50 g miežu grūbu
- sāls, pipari pēc garšas
- 1 - 2 lauru lapas
- krējums pēc garšas un vēlmes
Pagatavošana
- Žāvēto gaļu sagriež mazos gabaliņos. Dārzeņus sasmalcina. kopā ar gaļu nedaudz apcep.
- Visu pārlej ar 1 1/2 litra ūdens, uzvāra.
- Pievieno izmērcētos pelēkos zirņus un grūbas. Vāra, līdz visi produkti mīksti, tad pievieno sāli, piparus, lauru lapas, vēl 5 minūtes vāra.
- Pēc garšas pievieno krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!