Pats gardākais saldējums

Pats gardākais saldējums Foto: Pats gardākais saldējums

Sastāvdaļas

  • 500-600 ml saldā krējuma 30% tauku
  • 100 g pūdercukura 
  • šķipsniņa vanilīna

Pagatavošana

  1. Var saldo krējumu nopirkt veikalā, bet var arī izmantot 3 l burkā ielietu lauku pienu, burku liek ledusskapī uz 12 stundām.
  2. Pēc noteiktā laika nosmeļ virskārtu.
  3. Dziļā traukā liek atdzesētu saldo krējumu, pūdercukuru, vanilīnu, sakuļ gaisīgās, stingrās putās, aptuveni 5 minūtes.
  4. Sakulto masu liek plastikāta traukā un trauku liek saldētavā uz nakti.
  5. No saldētavas jau izņemam gatavu plombīru, kad tas mazliet atlaidies, liek deserta trauciņos.
  6. Šādi var pagatavot arī šokolādes (pievienojot kakao pulveri), vai ogu un augļu saldējumus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes