Pati vienkāršā torte

Pati vienkāršā torte Foto: Pati vienkāršā torte

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 150 g mīksta margarīna
  • 230 ml skābā krējuma
  • 2 glāzes miltu

Krēmam:

  • 1 bundža vārīta iebiezinātā piena
  • 200 g sviesta

Pagatavošana

  1. Visas mīklas sastāvdaļas samaisa, mīklu sadala 6 daļās, plāni izrullē.
  2. Cep 180-200°C temperatūrā, kamēr biskvīti gatavi, atdzesē.
  3. Gatavo krēmu - visas krēma sastāvdaļas sakuļ, krēmu ziež starp biskvītiem, pārlej ar glazūru.
  4. Pēc saviem ieskatiem gatavo cukura vai šokolādes glazūru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes