Paštaisīta majonēze - trīs receptes

Paštaisīta majonēze - trīs viegli pagatavojamas receptes Foto: Paštaisīta majonēze
Majonēze Nr. 1
 
 ● 1 ola
 ● 250 ml rafinētas saulespuķu eļļas
 ● 1 tējkarote cukura
 ● 1\3 tējkarotes sāls
 ● 1 ēdamkarote citronu sulas
 
Visas sastāvdaļas liek 500 ml burkā, izmanto blenderi.
Sakuļ olas dzeltenumu, blīvi piespiežot pie burciņas apakšas.
Visu sakuļ, ik pa brīdim paceļot blenderi, kuļ 2-3 minūtes.
Ja vēlaties Provansas majonēzes garšu, pievieno 1 tējkaroti sinepju.

Majonēze Nr.2
 
 ● 1 ola + 1 olas dzeltenums
 ● 1 ēdamkarote sinepju
 ● 340-400 g rafinētas saulespuķu eļļas
 ● 1/2 citrona sulas
 ● 2 ēdamkarotes ūdens
 
Visas sastāvdaļas sakuļ ar blenderi, majonēze gatava.

Majonēze Nr.3
 
 ● 150 g piena
 ● 150 g rafinētas saulespuķu eļļas
 ● 1 tējkarote sinepju
 ● 1-2 ēdamkarotes citronu sulas
 ● sāls
 
Eļļu sakuļ ar pienu, izmantojot blenderi, kuļ 3-4 minūtes.
Kulšanas vidū pievieno sinepes un sāli.
Kad masa kļūs sniegbalta, nepārstājot kult, pielej citronu sulu.
Masa ātri sabiezēs.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes