Sastāvdaļas
- 2 olas
- 200 g cukura
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 1 paciņa vaniļas cukura
- 200 g mīksta sviesta
- 3 glāzes miltu
Pagatavošana
- Olas sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru, kamēr masa kļūst balta.
- Pievieno sviestu, samaisa un sakuļ ar mikseri.
- Miltus samaisa ar cepamo pulveri, maisījumu izsijā un iemaisa olu-sviesta maisījumā.
- Samīca biezu mīkstu mīklu.
- Mīklu liek ledusskapī uz 1 stundu.
- Mīklu izņem no ledusskapja un izveido bumbiņas.
- Katru mīklas bumbiņu apmērcē olas baltumā un apviļā cukurā.
- Cepumus liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru.
- Cep 180°C temperatūrā, 25-30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!