Sastāvdaļas
- 200 g sviesta
- 200 g miltu
- 200 g cukura
- 5 olas
- 3 ēdamkarotes kartupeļu cietes
Pagatavošana
- Uzkarsē vafeļu pannu.
- Sviestu izkausē un sakuļ ar cukuru.
- Pievieno olas un kārtīgi sakuļ ar blenderi.
- Mīklai pievieno kartupeļu cieti, vafeles sanāks kraukšķīgas.
- Pievieno miltus un vēlreiz sakuļ ar blenderi, mīklai jābūt ne pārāk biezai, atgādinot skābo krējumu.
- Vafeļu pannā lej 1 ēdamkaroti mīklas, cep, kamēr vafele paliek zeltaina.
- Gatavas vafeles pasniedz ar ievārījumu, medu vai iebiezināto pienu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!