Sastāvdaļas
- 1 glāze cukura
- 1 glāze miltu
- 1 glāze piena
- 1/2 glāzes augu eļļas
- 2 olas
- 5 ēdamkarotes kakao pulvera
- naža gals vanilīna
- 1 ēdamkarote cepamā pulvera
Pagatavošana
- Ar mikseri sakuļ cukuru, kakao pulveri, pienu, augu eļļu.
- Pusi maisījuma lej atsevišķā bļodā.
- Pievieno olas, vanilīnu, miltus, kas izsijāti kopā ar cepamo pulveri - sakuļ ar mikseri.
- Mīklu lej ietaukotā veidnē.
- Cep 175°C temperatūrā, 30 minūtes.
- Biskvītu izņem no krāsns, pēc dažām minūtēm pārlej ar malā nolikto kakao masu.
- Atdzesē un sagriež biskvītu kvadrātos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!