Paprika ar olām „Miš-maš”

Paprika ar olām „Miš-maš” Foto: Paprika ar olām „Miš-maš”

Sastāvdaļas

  • 2 - 3 olas
  • 2-3 paprikas
  • 1 mazs sīpoliņš
  • 1 mazs tomātiņš
  • 1-2 ēdamkarotes rīvēta Brinzas siera
  • pētersīļi
  • sāls, pipari, garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

  1. Paprikas kārtīgi noskalo, sadursta ar dakšiņu, cep sakarsētā krāsnī, kamēr viegli apdeg.
  2. Atdzesē, novelk mizu, izņem sēklas un sagriež sīkos gabaliņos.
  3. Sīpolu noskalo un sīki sagriež, cep sakarsētā augu eļļā, pāris minūšu.
  4. Pievieno papriku, cep visu kopā 5 minūtes.
  5. Tomātu noblanšē un novelk miziņu, sīki sagriež, pievieno paprikai, turpina cept 3-5 minūtes.
  6. Pētersīļus noskalo, nosusina un sīki sakapā.
  7. Pannā pievieno pētersīļus, Brinzas sieru, olas - uzber sāli, piparus - samaisa, sutina, kamēr ola gatava.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes