Sastāvdaļas
- 2 - 3 olas
- 2-3 paprikas
- 1 mazs sīpoliņš
- 1 mazs tomātiņš
- 1-2 ēdamkarotes rīvēta Brinzas siera
- pētersīļi
- sāls, pipari, garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Paprikas kārtīgi noskalo, sadursta ar dakšiņu, cep sakarsētā krāsnī, kamēr viegli apdeg.
- Atdzesē, novelk mizu, izņem sēklas un sagriež sīkos gabaliņos.
- Sīpolu noskalo un sīki sagriež, cep sakarsētā augu eļļā, pāris minūšu.
- Pievieno papriku, cep visu kopā 5 minūtes.
- Tomātu noblanšē un novelk miziņu, sīki sagriež, pievieno paprikai, turpina cept 3-5 minūtes.
- Pētersīļus noskalo, nosusina un sīki sakapā.
- Pannā pievieno pētersīļus, Brinzas sieru, olas - uzber sāli, piparus - samaisa, sutina, kamēr ola gatava.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!