Sastāvdaļas
- cūkgaļa
- kartupeļi
- sīpoli un ķiploki
- sāls
- pipari
- tomāti
- siers
- zaļumi
Pagatavošana
- Cūkgaļu sagriež plānos gabaliņos, ātri apcep nelielā augu eļļas daudzumā, uz lielas uguns.
- Pievieno nomizotus, šķēlēs sagrieztus kartupeļus, cep 10-15 minūtes, uz lielas uguns, ik pa brīdim apmaisot.
- Pievieno sakapātus sīpolus un ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus.
- Pieber sāli, piparus, turpina cept vēl 5 minūtes, samaisa, ja nepieciešams, pieber vēl sāli un piparus.
- Kad kartupeļi jau gandrīz gatavi, virsū liek šķēlēs sagrieztus tomātus, uzber mazliet sāls, pārkaisa ar sarīvētu sieru, pannai uzliek vāku.
- Cep, kamēr siers ir izkusis, pasniedz pārkaisītus ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!