Pankūku torte ar biezpienu un melleņu džemu

Pankūku torte ar biezpienu un melleņu džemu Foto: Pankūku torte ar biezpienu un melleņu džemu

Sastāvdaļas

  • 11 plānās pankūkas
  • 400 g biezpiena
  • 300 g trekna saldā krējuma
  • 2 ēdamkarotes pūdercukura
  • 300 g melleņu džema

Pagatavošana

  1. Biezpienu viegli izberž caur sietu.
  2. Saldo krējumu sakuļ ar pūdercukuru, kamēr tas kļūst biezs.
  3. Sakulto saldo krējumu samaisa ar biezpienu.
  4. Mazliet saldā krējuma atstāj tortes pārliešanai.
  5. Gatavo torti - 3 pankūkas noklāj ar krēmu, 2 pankūkas ar džemu, 3 pankūkas ar krēmu, 2 pankūkas ar džemu.
  6. Virsējo pankūku noklāj ar atlikušo saldo krējumu.
  7. Pirms pasniegšanas, torti patur 2 stundas ledusskapī.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes