Sastāvdaļas
- 11 plānās pankūkas
- 400 g biezpiena
- 300 g trekna saldā krējuma
- 2 ēdamkarotes pūdercukura
- 300 g melleņu džema
Pagatavošana
- Biezpienu viegli izberž caur sietu.
- Saldo krējumu sakuļ ar pūdercukuru, kamēr tas kļūst biezs.
- Sakulto saldo krējumu samaisa ar biezpienu.
- Mazliet saldā krējuma atstāj tortes pārliešanai.
- Gatavo torti - 3 pankūkas noklāj ar krēmu, 2 pankūkas ar džemu, 3 pankūkas ar krēmu, 2 pankūkas ar džemu.
- Virsējo pankūku noklāj ar atlikušo saldo krējumu.
- Pirms pasniegšanas, torti patur 2 stundas ledusskapī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!