Sastāvdaļas
- 15 plānās pankūkas
- 200 g biezpiena
- 200 ml saldā krējuma
- cukurs pēc garšas
- rīvēta citrona miziņa vai vanilīns
- 100 g izkausētas šokolādes
- sviests konusa veidnes ieziešanai
Pagatavošana
- Pankūkas aptin apkārt ietaukotai konusa veidnei, maliņu nostiprina ar sakultu olu.
- Cep sakarsētā krāsnī, kamēr sacietē un kļūst kraukšķīgi, jāskatās, lai nesadeg.
- Uzmanīgi noņem no veidnītēm, atdzesē.
- Biezpienu izberž caur sietu, saldo krējumu sakuļ ar cukuru, stingrās putās, samaisa ar biezpienu, pievieno rīvētu citrona miziņu vai vanilīnu.
- Pankūku konusiņus pilda ar biezpiena, pārlej ar izkausētu šokolādi.
- Ja vēlas, pārkaisa ar drupinātiem riekstiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!