Pankūku konusiņi ar biezpienu un šokolādi

Pankūku konusiņi ar biezpienu un šokolādi Foto: Pankūku konusiņi ar biezpienu un šokolādi

Sastāvdaļas

  • 15 plānās pankūkas
  • 200 g biezpiena
  • 200 ml saldā krējuma
  • cukurs pēc garšas
  • rīvēta citrona miziņa vai vanilīns
  • 100 g izkausētas šokolādes
  • sviests konusa veidnes ieziešanai

Pagatavošana

  1. Pankūkas aptin apkārt ietaukotai konusa veidnei, maliņu nostiprina ar sakultu olu.
  2. Cep sakarsētā krāsnī, kamēr sacietē un kļūst kraukšķīgi, jāskatās, lai nesadeg. 
  3. Uzmanīgi noņem no veidnītēm, atdzesē.
  4. Biezpienu izberž caur sietu, saldo krējumu sakuļ ar cukuru, stingrās putās, samaisa ar biezpienu, pievieno rīvētu citrona miziņu vai vanilīnu.
  5. Pankūku konusiņus pilda ar biezpiena, pārlej ar izkausētu šokolādi. 
  6. Ja vēlas, pārkaisa ar drupinātiem riekstiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes