Sastāvdaļas
- 2 olas
- 2 ēdamkarotes cukura
- 1 tējkarote sāls
- 1 glāze miltu
- 2 glāzes piena
- 200 g šķiņķa
- 100 g siera
- zaļumi pēc garšas
Pagatavošana
- Olas sakuļ, pievieno mazliet sāls, daļu piena.
- Miltus izsijā, pievieno maisījumam, maisot pielej atlikušo pienu.
- Samaisa viendabīgā masā.
- Pannu sakarsē uz lielas uguns, pievieno eļļu, lej mīklu, cep pankūkas.
- Šķiņķi sagriež plānās sloksnītēs, sieru rupji sarīvē, zaļumus sakapā.
- Visu samaisa, liek mazliet pildījuma uz pankūkas apakšējās daļas.
- Pankūku satin caurulītē, slīpi vidū pārgriež.
- Pirms pasniegšanas mazliet pakarsē, kamēr siers pakūst.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!