Sastāvdaļas
Mīklai:
- 200 g miltu
- 4 olas
- 350 ml piena
- 1/2 saišķīša diļļu
- 2 tējkarotes cukura
- sāls
Pildījumam:
- 5 cieti vārītas olas
- 300 g šķiņķa
- 200 g siera
- augu eļļa
Panējumam:
- 1 ola
- rīvmaize
- sāls
Pagatavošana
- Gatavo mīklu - miltus samaisa ar olām, pienu, sāli.
- Pievieno sakapātas dilles, kārtīgi samaisa.
- Cep plānās pankūkas.
- Gatavo pildījumu - cieti vārītas olas sagriež šķēlītēs.
- Šķiņķi sagriež šķēlītēs, sieru sarīvē.
- Uz pankūkām liek šķiņķi, virsū 2 olu šķēlītes, uzkaisa sieru.
- No pildītajām pankūkām veido aploksnes.
- Gatavo panējumu - olu sakuļ ar sāli, pildītās pankūkas mērcē sakultajā olā, tad apviļā rīvmaizē.
- Cep sakarsētā pannā, kamēr parādās brūngana garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!