Panēti vistas gaļas šašliki

Panēti vistas gaļas šašliki Foto: Panēti vistas gaļas šašliki

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas filejas
  • 3/4 glāzes majonēzes
  • 1 glāze olīveļļas
  • 1 glāze rīvmaizes
  • 1 tējkarote garšvielu maisījuma pēc garšas
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu sagriež 2 cm lielos gabaliņos.
  2. Uzber sāli, piparus, pievieno garšvielu maisījumu un majonēzi.
  3. Kārtīgi visu samaisa un atstāj marinēties uz 1 stundu ledusskapī.
  4. Tad gaļas gabaliņus uzdur uz iesmiem, apviļā rīvmaizē.
  5. Apmērcē olīveļļā un grilē.
  6. Vai uzkarsē olīveļļu pannā, liek iesmus pannā, cep 3-4 minūtes no abām pusēm.
  7. Gatavus šašlikus pasniedz ar piedevām, vai kā uzkodu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes