Sastāvdaļas
- 1 kg vistas filejas
- 3/4 glāzes majonēzes
- 1 glāze olīveļļas
- 1 glāze rīvmaizes
- 1 tējkarote garšvielu maisījuma pēc garšas
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež 2 cm lielos gabaliņos.
- Uzber sāli, piparus, pievieno garšvielu maisījumu un majonēzi.
- Kārtīgi visu samaisa un atstāj marinēties uz 1 stundu ledusskapī.
- Tad gaļas gabaliņus uzdur uz iesmiem, apviļā rīvmaizē.
- Apmērcē olīveļļā un grilē.
- Vai uzkarsē olīveļļu pannā, liek iesmus pannā, cep 3-4 minūtes no abām pusēm.
- Gatavus šašlikus pasniedz ar piedevām, vai kā uzkodu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!