Panēti kartupeļi

Sastāvdaļas

  • 3 kartupeļi
  • 90 g šķiņķis
  • 30 g milti
  • 25 g rīvmaize
  • 1 ola
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Nomazgātus kartupeļus ar mizu vāram sālsūdenī 20 minūtes.
  2. Nolobām kartupeļiem mizu, sagriežam biezās ripās.
  3. Sakapā šķiņķi, pievieno miltus un rīvmaizi.
  4. Kartupeļus apviļā sagatavotā masā un panē sakultā olā.
  5. Uz pannas eļļā apcep no abām pusēm.
  6. Pasniedz galdā karstus, klāt pasniedz dārzeņus.

Recepte sadarbībā ar videovirtuve.lv

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

 

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes