Sastāvdaļas
- 1 vistas krūtiņa
- 200 g kausētā siera ar zaļumiem
- sāls
- pipari
- pētersīļi
Panēšanai:
- 1 ola
- milti
- rīvmaize
Pagatavošana
- Vistas krūtiņu sagriež 8 daļās, izdauza ar gaļas āmuriņu, veidojot taisnstūra formu.
- Katru izdauzīto gaļas gabalu noklāj ar kausēto sieru.
- Uzber sāli(rēķinieties, ka siers jau ir pietiekami sāļš), piparus, ja vēlas, ķiploku pulveri.
- Gaļas malu apkaisa ar sakapātiem pētersīļiem.
- Satin ruletes, sastiprināt tās nav nepieciešams, jo kausētais siers ruleti jau satur.
- Panē ruletes miltos, tad sakultā olā, tad - rīvmaizē.
- Cep pannā, sakarsētā eļļā, uz lielas uguns, no visām pusēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!