Panēta vistas krūtiņa

Panēta vistas krūtiņa Foto: Panēta vistas krūtiņa

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas krūtiņas
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • sāls pēc garšas
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • rozmarīns
  • 1 ola
  • 5 ēdamkarotes rīvmaizes
  • 4 ēdamkarotes sviesta

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā un nosusina.
  2. Aprasina ar citrona sulu un uzkaisa sāli.
  3. Krūtiņu apviļā ar rozmarīnu sajauktos miltus.
  4. Iemērcē sakultā olā un panē rīvmaizē.
  5. Pannā izkausē sviestu un cep gaļu, kamēr tā ir gatava un pārklājusies ar brūnu, kraukšķīgu garoziņu.

Pasniedz ar kartupeļu salātiem, frī kartupeļiem un dārzeņu salātiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes