Sastāvdaļas
- 1 pamelo
- 1 sarkans sīpols
- 220 g kūpināta laša
- 1 čili pipars
- bazilika
- 2 tējkarotes citrona sulas
- 4 tējkarotes olīveļļās
- sāls, cukurs, pipari pēc garšas
- maza sauja grauzdētu zemesriekstu
Pagatavošana
- Pamelo nomizo, sadala daiviņās, noņem plēvītes, saplēš mazākos gabaliņos.
- Sīpolu sagriež plānās ripiņās.
- Čili piparu sakapā.
- Lasi sagriež plānās šķēlītes, visu samaisa, pievieno grauzdētus zemesriekstus un sakapātu baziliku.
- Olīveļļu samaisa ar citrona sulu, pēc garšas pieber sāli, piparus, cukuru un pārlej salātiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!